Sóc fotògraf professional en el món de la fotografia des de l'any 2003. Vaig donar els meus primers passos en aquest món com a fotògraf especialitzat principalment en interiorisme.

A poc a poc i a partir d'aquest moment, he anat dedicant-me gairebé exclusivament a aquest sector, profunditzant-me any rere any. El gruix de la meva feina es centra en fotografia de Barcelona, la meva ciutat natal, lloc que, per la seva llum natural i contrastos, m'ha permès mostrar diferents angles i perspectives en totes les meves obres.

També m’avalen altres treballs dedicats a fotografiar arquitectura per a clients com a constructors, agents immobiliaris, arquitectes i d’altres professionals vinculats amb el sector, tant en el territori nacional com internacional.

La proximitat amb el client, combinada amb la personalització del servei, la seva adaptabilitat i un flux de treball eficient proporcionen uns resultats òptims i de gran qualitat. El resultat és un producte atractiu adaptat a cada client i a les seves preferències personals.