Nicolás Fotografia ofereix:

-Reportatges Fotogràfics d'interiorisme i arquitectura:

Fotografia d'espais -tant interiors com exteriors- en cases, pisos, apartaments, immobles, jardins, locals comercials, façanes, estructures arquitectòniques i espais naturals.

Anàlisi de la tipologia del treball de cada reportatge segons la seva destinació, característiques físiques i perfil, tenint en compte el seu objectiu i les preferències del client.

Treballo amb il·luminació natural i artificial del mateix espai i, si ho es requereix, amb il·luminació d'estudi.

Pressupost completament personalitzat per a cada client.

 

-Especial per Apartaments turístics i immobiliàries:

Reportatges enfocats dirigits exclusivament a agències i immobiliàries turístiques:

Realització fotogràfica de l'immoble.

Revelat, edició i optimització de les imatges.

Estudi de l'espai i de la llum més adequada per a cada fotografia.

Desplaçament gratuït a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Inclou drets d'autor i ús legal per a la seva reproducció i publicació en mitjans audiovisuals i internet.

 

Treballs de dedicació especial

Turisme: si es destinat al turisme, la  meva fotografia es d’apartaments, hotels, cada espai del seu edifici per perfilar la millor imatge possible que pugui donar la millor sensació al seu hoste una sensació de que gaudirà d’estar comodament dins de la seva estaça.

Negocis: si la seva empresa es dedica a events, co-working, reunions d’executius, li puc aconsellar el millor partit als seus espais amb una sèrie fotogràfica potenciant la qualitat i els millors detalls de l’hotel o de les sales de negocis.

Arquitectura: si és vosté arquitecte o està relacionat amb aquest món, tan sols ha de mostrar-me el seu projecte i explicar-me la seva obra. D’aquesta manera, em sentiré vinculat amb allò que vosté necessita i faré per plasmar les idees  mitjançant la imatge més adequada que vol trobar.

Interiorisme: si es dedica a l’interiorisme o la decoració, li restrajaré la millor forma de combinar els colors, objectes i materials per oferir-li la fotografia que il.luminará de vida a totes les formes creades.